sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Kylmäsavulohiwrapit

Aina kun tekee tortillalätyistä jotain niin tulee tehtyä perus tortilloja. Ne on kyllä hyviä, mutta nyt oli vuorossa kylmä vaihtoehto eli wrapit. Kahviloissa on tullut syötyä vaikka mitä vetisiä viritelmiä jotka ei aina niin kovin maukkaita ole, joten piti laittaa itse paremmaksi. Hyviä niistä sitten tulikin.

Tortillalättyjä
Pippuri-yrtti tuorejuustoa
Kylmäsavulohta (Heimon kalan on hyvää!)
Salaattia
Tomaattia
Fetaa

Voitele lätty tuorejuustolla n. 2 rkl ja levitä täytteet siihen keskelle jonoon. Salaattia meni muutama lehti, pari puolitettua tomaatinsiivua, muutama slaissi lohta ja vähän fetaa. Kun käärit rullan kiinni niin kannattaa tehdä siitä todella tiukka. Mitä tiukemman saat niin sitä helpompi leikata ja sitä siistimpi siitä tulee. Leikatessa tee vinot leikkauspinnat niin saat paljon lisää näköä wrappeihin.

Täytteiksihän voi keksiä vaikka mitä. Kokeiltiin tuorejuuston tilalle punaista pestoa ja hyvä tuli silläkin, mutta sen kanssa voisi sopia paremmin vaikka kana tai isompi määrä fetaa. Lohi siihen ei oikein sopinut. Parmankinkku olisi jo aika luksusta samoin kuin puolikuivat tomaatit. Ei muuta kuin lisää kehittelemään. Taitaa olla seuraavissa kekkereissä tarjolla monenlaisia wrappeja....

-Pauli-

Ei kommentteja: