lauantai 13. helmikuuta 2010

Apen banaanijälkkäri


Tänään mietin että mitä jälkkäriksi, joka syötiin vasta lumessa puuhailun jälkeen. Mieleen tuli Skimbaajassa ollut legendaarisen vapaalaskija Arto Majavan bravuuri, jota teki mieli kokeilla. Annos on kahdelle.

1 banaani
2 rkl hunajaa
Voita
Vaniljajäätelöä
Kanelia

Leikkaa banaanit ja jätski sentin paksuisiksi viipaleiksi. Jätskit kulhojen pohjalle ja banaanit pannulle jossa on voita. Paistetaan banaanviipaleiden toiset puolet ja käännetään ympäri. Banaanien päälle hunajat ja pidetään hetki vielä pannulla. Banaanit laitetaan kulhoihin jätskien päälle ja vielä ripotellaan siihen kanelia. Oli helppoa ja hyvää. Hunajan tilalle olisi sopinut hyvin myös vaahterasiirappi ja sitä pitääkin kokeilla ensi kerralla.

Kyytipoikana oli tietenkin minttukaakaota, mikä onkin paras juoma lumileikkien jälkeen.

-Pauli-

2 kommenttia:

lukija kirjoitti...

Voi vitsit, näytti niin hyvältä tuo jälkkäri, ja päätin itsekin kokeilla! Tuli oiken makoisaa, kiitos paljon! Kokkailun iloa jatkossakin!

P kirjoitti...

Nii-in. Tosi nopea ja helppo ja vielä hyväkin! Kokkailun iloa sinnekin :)