tiistai 19. tammikuuta 2010

Quesadillas de Nuez

Viime viikolla saapui meksikolaishimo ja jostain muistui mieleen jo aikaa sitten Santa Marian reseptisivulta bongattu yksinkertainen, mutta hyvä Quesadillas de Nuez. Sopivan tulinen, mutta pehmeä setti. Ja tortillalätyistä tulee hyvät paistamalla niitä pannulla molemmilta puolin. Pitäisi ehkä viritellä muitakin quesadilla-settejä ikuisten wrappien ja burritojen kylkeen.

Ainekset (oma neljään osaan leikattu lätty neljälle henkilölle kullekin):

160 g vuohenjuustoa
3 rkl hienonnettuja jalapenoja
2 rkl hunajaa
50 g hienonnettuja saksanpähkinöitä
2 rkl maitoa
öljyä paistamiseen
pussi (8kpl) tortillalättyjä

Homma menee niinkin yksinkertaisesti, että kaikki ainekset sekoitetaan tahnaksi. Tahna levitetään tortillalätyn päälle ja painetaan toinen lätty täytettä vasten. Paistetaan pannulla molemmin puolin. Leikataan kolmioksi ja syödään salaatin kanssa.

Pauli oli lihanhimoisena ja tuunasi omat lättynsä vielä siivuilla Wotkinsin Hirviwursteria ennen paistamista. Toimi kuulemma sekin oikein hyvin.

.riikkis

1 kommentti:

Hanna Takala kirjoitti...

Quesadillat on parasta kaikesta mitä tortilloista saa aikaiseksi.