sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Bruschetta-leivät

Lauantaina tarvittiin jotain iltapalaa ja siihen sopiva sapuska oli bruschetat. Ne onnistui niin hyvin että oli ihan pakko päivitellä niitä tännekkin. Kaiken lisäksi ne näytti hyvältä.

Bruschetat teimme esipaistettavaan ciabatta-leipään. Ensin paistetaan leipää uunissa kokonaisena 5 min ja sen jälkeen leikataan se sopiviksi siivuiksi. Tässä vaiheessa leipiin laitetaan täytteet päälle ja paistetaan vielä toiset 5 min.

Meillä täytteinä oli seuraavaa

Pesto
Aurinkokuivattutomaattitahna
Paprikasalsa
Parmesan juusto
Valkohomejuusto
Tomaatti
Erilaisia kinkkuja

On niin nopea ja helppo tehdä että pitää varmaan kokkailla seuraaviin illanistujaisiin.

-Pauli-

Ei kommentteja: