Lauantaina tarvittiin jotain iltapalaa ja siihen sopiva sapuska oli bruschetat. Ne onnistui niin hyvin että oli ihan pakko päivitellä niitä tännekkin. Kaiken lisäksi ne näytti hyvältä.
Bruschetat teimme esipaistettavaan ciabatta-leipään. Ensin paistetaan leipää uunissa kokonaisena 5 min ja sen jälkeen leikataan se sopiviksi siivuiksi. Tässä vaiheessa leipiin laitetaan täytteet päälle ja paistetaan vielä toiset 5 min.
Meillä täytteinä oli seuraavaa
Pesto
Aurinkokuivattutomaattitahna
Paprikasalsa
Parmesan juusto
Valkohomejuusto
Tomaatti
Erilaisia kinkkuja
On niin nopea ja helppo tehdä että pitää varmaan kokkailla seuraaviin illanistujaisiin.
-Pauli-
sunnuntai 16. tammikuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti