tiistai 22. maaliskuuta 2011

Testissä Ridderheimin tapasherkut

Saatiin viime viikonlopuksi Atrian omistamalta Ridderheimsiltä hiukan tapasherkkuja testiin. Maistettavana oli vinot pinot oliiveja, salameja, makkaroita ja muita tapasannoksia, kuten aurinkokuivattuja tomaatteja, tiikerirapuja, juustoja ja hyytelö-kastikkeita. Näiden kanssa oli tietenkin vaaleaa leipää, jota kastettiin öljyihin.

Kaikki tapakset oli kohtuullisen hyviä, mutta muutama maku nousi raadin suosikiksi. Oliiveista valkosipuli ja sitruuna oli todella hyviä, vaikka itse en mikään oliivifriikki olekaan. Leikkeistä kaikki oli hyviä ja sopivat hyvin homejuustojen ja leivän kanssa. Myös melooni olisi sopinut leikkeiden kanssa hyvin.

Hyytelö-hilloille en meinannut keksiä oikein mitään käyttöä. Laitoimme niitä kuitenkin ruislandian ruislastujen päälle brie-juuston kera ja ne olivatkin niin käytettynä oivia herkkuja. Varsinkin cumberlandkastike ja punasipulihilloke.


Näiden herkkujen kanssa on syytä myös maistella erilasia viinejä ja kuunnella hyvää musiikkia, mutta se on jo taas sitten ihan toinen tarina....

-Pauli-

Ei kommentteja: