tiistai 9. kesäkuuta 2009
Jallulohivartaat
Ei varmaan enää ketään yllätä että on Paulin resepti kyseessä, kun on ruokaan lirahtanut taas tippa alkomaholia. Tehtiin sunnuntai-iltana sapuskaa raskaan ikea-päivän päätteeksi ja ikea kun on niin ahdistava paikka ei ruokaa voi tehdä ilman jallua. Vartaiden kaveriksi grillattiin bataattia folionyyteissä ja niin meillä oli illallinen valmis.
Lohifilettä
Jaloviinaa, yhden tähden
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunamehua
Valkosipulia
Leikkaa lohifileestä nahka pois ja pilko isoiksi kuutioiksi. Marinoi kuutiot listan lopuilla aineksilla. Jaloviinaa voi laittaa oman maun mukaan. Me laitettiin ihan vaan muutama sentti kun oli kyseessä kuitenkin sunnuntai-ilta. Anna lohien marinoitua pari tuntia ja iske ne sen jälkeen märkiin varrastikkuihin. Kaasugrillissä niitä sai pitää 10 min kun kansi oli kiinni.
Oli muuten todella hyvää ja miksi ei olisi ollut, kun oli kerran muusikkojuoma marinaadina.
-Pauli-
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti