Ainekset:
kaksi pakettia kylmäsavulohta
puska pienilehtistä salaattia
puoli puskaa rucolaa
puoli puskaa herneenversoja
neljä limeä
1,5 dl kuivaa omenasiideriä (kokki voi juoda loput!)
mustapippuria
viisi palaa ruisleipää
Kylmäsavulohi laitetaan marinadiin edellisenä iltana. Purkkiin laitetaan kalasiivut ja päälle kipataan siideri, yhden limen mehu ja mustapippuria. Käännellään ja laitetaan jääkaappiin jemmaan.
Vatiin revitään salaatti, rucola ja puolet herneenversioista. Päälle asetellaan lohisiivut. Leivänpalat paahdetaan ja siivutetaan. Komeus koristellaan limelohkoilla, leipäsiivuilla ja lopuilla herneenversoilla (kuvasta saa ehkä jonkunlaista osviittaa).
.riikkis
2 kommenttia:
Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Siiderin käyttö ruoassa on hieno laji!
Meillä taidettiin testailla siideriä ruoanlaitossa ensimmäistä, muttei viimeistä kertaa :). Setti todettiin kyllä toimivaksi!
Lähetä kommentti