tiistai 15. kesäkuuta 2010

Katkarapumössö


Oltiin jokin aika sitten morottamassa vaimon kummimuksua ja saatiin siellä erittäin hyvää savulohitahnaa. Piti sitten kokeilla vääntää siitä oma versio katkarapuja käyttäen. Tätä mössöä riittää noin 15 karjalanpiirakkaan ja silloinkin saa laittaa sitä kohtuu ison keon.

4 dl katkarapuja (purista nesteet kunnolla pois)
2,5 dl Creme bonjour cuisine sipulisekoitus
100g valkosipuli tuorejuustoa
1 dl erittäin hienoksi raastettua parmesania
1 rkl valkosipuli aiolia
1 päärynä pieninä kuutioina
0,25 limen raaste
nippu ruohosipulia
0,5 tl sambal oelekia
mustapippuria

Sekoita ainekset yhteen ja anna maustua tunti. Sitten se onkin jo valmiina nautittavaksi. Sopii varmasti moneen paikaan lisäkkeeksi, mutta ainakin karjalanpiirakoiden päällä toimi hiton hyvin.

-Pauli-

Ei kommentteja: