sunnuntai 5. huhtikuuta 2009
Juustoinen katkarapu-spagettivuoka
Uudessa maku-lehdessä 2/09 oli tämmöinen spagettivuoan ohje. Kun ei pastaruokia oltu hetkeen syöty niin tämä maistui oikein hyvältä. Ja mikäs ihme tuo kun siihen tuli reilusti juustoa ja kermaa. Alkuperäisestä ohjeesta poikkesimme hiukan ja lisäsimme ruokaan purjoa.
6 dl keitettyä spagettia
13 cm purjoa
1 prk (200g) katkaraputuorejuustoa
1 dl ruokakermaa
1 pss (180g) valkosipuli-yrtti-maustettuja katkarapuja
1 dl juustoraastetta
koristeluun ruohosipulia
Levitä 2/3 osaa keitetystä spagetista vuoan pohjalle. Lisää päälle pilottu purjo sekä kermalla notkistettu tuorejuusto. Näiden päälle jäiset katkaravut ja loppu spagetti. Päälle rouhitaan hiukan pippuria, sekä raastettu juusto. Uuniin lämpöä 200 astetta ja vuoka sinne noin 25 minuutiksi. Muista vielä koristella ruohosipulilla kun saat sapuskan valmiiksi.
Nyt Pauli siirtyy paahtamaan juureksia ja täyttämään kesäkurpitsaa. Saa nähdä mitä niistä syntyy...
-Pauli-
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti