Vietimme lauantaina synttäreitäni tapas-teemalla puutarhajuhlien merkeissä. Tarjolla oli alkuun tapaksia ja proseccoa, jälkkäriksi kolme erilaista suklaakakkua, teetä ja kahvia. Piia toi Baileys-juustokakkuja, Hanna suklaajuustokakun ja itse tein Domino-juustokakun. Hannan kakku oli ainakin omaan makuuni onnistunein ja täytyykin udella resepti parempaan talteen.
Tapaksista tarjolla oli perunamunakasta, meloni-kinkkurullia, kana-mozzarella-ananastikkuja, kaksia erilaisia marinoituja katkarapuja, mozzarella-tomaatti-basilikatikkuja, marinoituja oliiveja, marinoituja herkkusieniä, tomaatti-parmesaanicrostineita, oliivi-kapristahnaa (Marjo ja Janne toivat - aivan taivaallista, tätä täytyy tehdä itsekin) sekä patonkia.
Chilimarinadi katkaravuille: pussi pakastettuja katkarapuja, muutama keskitulinen chili, hunajaa, oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, nippu tuoretta korianteria, nippu tuoretta sitruunamelissaa, ripaus savuaromia
Limemarinadi katkaravuille: pussi pakastettuja katkarapuja, oliiviöljyä, vaaleaa sitruunabalsamicoa, hunajaa, limen mehu, mustapippuria, Sweet&Hot Kiwi -kastiketta
Oltiin askarreltu Elinan kanssa pimenevää iltaa varten kynttilälyhtyjä vanhoista lasi- ja peltipurkeista. Molemmat olivat tosi tunnelmallisia, kameraan taisi kuitenkin tallentua ainoastaan lasilyhtyjä.
.riikkis
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti