lauantai 14. helmikuuta 2009

Oikeaa viikonloppuruokaa: tortillat





Tortillat olivat meillä pitkään viikonlopun suosikkiruokaa. Ja hyviähän ne ovatkin! Erikoisen käteviä siksikin, että tällaisessa eri ruokavalioita noudattavassa perheessä lättyjä voi täyttää eri täytteillä. Meillä se menee niin, että mä teen omani kasvistäytteellä ja Pauli saa kerrankin kanaa ruokaansa.

Ainekset:

tortillalettuja
paprika
punasipuli
avokado
juustoraastetta
ranskankermaa
salsakastiketta
salaattia
tomaattia
(kanasuikaleita)

Paprika ja sipulit paistetaan pannulla ja maustetaan kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Siirretään omaan kulhoonsa ja paistetaan kanat. Pilkotaan salaatti, avokado ja tomaatit omiin kippoihinsa ja levitetään muutkin ainekset pöytään. Lämpimän tortillaletun päälle ensin juustoa, sitten muita täytteitä ja taitellaan taskuksi.

Jälkkäriksi sopii tietenkin parhaiten mansikkamargarita.

.riikkis

Ei kommentteja: