sunnuntai 25. tammikuuta 2009
Fetajuustotahna
Torstaina jo olin päättänyt että haluan fetajuustotahnaa, mutta ei ollut mitään ideaa mitä söisi sen kanssa. Lopulta tehtiin sitten lohkoperunoita, joiden kanssa tahna oli oikein hyvää. Lisäksi tehtiin täytettyjä kesäkurpitsoja, mutta niiden reseptiä pitää vielä fiksailla ennen kuin julkaistaan. Loppu tahna käytettiin illalla suolakeksien päällä ja niihin se oli erittäin hyvää.
150 g fetaa
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi murskattuna
suolaa
pippuria
yrttejä
muistaakseni erittäin pieni ripaus chiliä.
Murusta feta kulhoon ja lisää loput ainekset. Itse survoin sen haarukalla tahnaksi, mutta varmaan joku konekkin siihen kävisi. Haarukka kuitenkin riitti hyvin ja levitteestä tuli sopivan kokkareista tahnaa. Ajattelin joku päivä kehitellä tätä muilla mausteilla, koska tämä sopi niin hyvin suolakekseille. Juustotarjottimelle oiva levite ja jos vielä olisi montaa eri makua. Hmm...
-Pauli-
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti