sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Papu-vuohenjuustobotskit


Oletko joskus miettinyt mitä tekisi ikuisen peruna-, riisi-, pasta- lisäkkeen tilalle? No mepä tehtiin tacoja uunissa. Tacot tuli lohen kylkiäisiksi ja ihan hyvin toimi. Näitä tullaan varmasti tekemään uudelleenkin koska olivat helppoja, nopeita ja suht edullisiakin. Tehtiin niitä 6 kpl ja ne riitti hyvin kahdelle. Täytettä olisi voinut laittaa vähemmänkin mutta kun Iittalan Teema-sarjan vatiin ei kuutta kuorta enempää mahtunut niin ladottiin kaikki täyte niihin. Resepti on viikonlopun teeman mukaan santa marian sivuilta.

6 kpl mini taco maissikuoria
1 pkt mustia papuja, go green 380g/230g
2 rkl sweet pineapple glaze kastiketta
suolaa
100 g vuohenjuustoa
tuoretta korianteria

Tyhjennä purkki papuja kippoon ja lisää glaze, sekä suola. Tee pavuista sauvasekoittimella tasainen sose. Heitä taco-veneet pellille tai vuokaan. Vuuassa näyttää kyllä paremmalta kattauksessa. Jaa papusose tacoihin ja murusta päälle vuohenjuusto. Laita veneet uuniin 180 asteeseen 4 minuutiksi. Meillä oli kiertoilmalla ja grillivastus päällä niin tuli oikein rapsakoita kuoria. Laita valmiisiin tacoihin vielä päälle tuoretta korianteria ennen tarjoilua niin näyttää paremmalta ja tuo mukavan lisämaun.

Korianterista pitää vielä sanoa sen verran että itse olen moiset heittänyt monta kertaa lautasen reunalle kun olen luullut niitä lehtipersiljaksi. Persilja on pahaa ja kuuluu vaan huonojen huoltoasemaruokien koristeeksi. Eli siis neuvon kaikkia maistamaan ennakkoluulottomasti korianteria koska se on oikeesti hyvää.

-Pauli-

Ei kommentteja: